Επικοινωνία

Με το που λάβουμε το μήνυμα σας ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

E-mail

liliansarafi@gmail.com

Τηλεφωνο

697 757 7300

Φόρμα συμμετοχής μόνο για εμπόρους

Φόρμα επισκέπτη

Με το που λάβουμε το μήνυμα σας ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

E-mail

liliansarafi@gmail.com

Τηλεφωνο

697 757 7300

αθηνα

RADISSON BLUE PARK Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα 106 82
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι κοντά στο κέντρο της πόλης.
Το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens βρίσκεται στα όρια του κέντρου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση με μετρό και ηλεκτρικό. Ο σταθμός ηλεκτρικού “Βικτώρια” βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από το ξενοδοχείο με άμεση σύνδεση σε όλη την πόλη. Το πάρκο “Πεδίον Άρεως” που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της χώρας με ιδανικά μονοπάτια για αθλητές και περιπατητές και χώρο parking, ελεύθερο και ιδιωτικό.

 • Σταθμός Βικτώρια: 300 μέτρα.
  Ο σταθμός Βικτώρια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο, από όπου οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλη την πόλη. Επιπρόσθετα, λεωφορεία και τρόλεϊ εξυπηρετούν την Αθήνα και τα περίχωρα. Στάση λεωφορείου βρίσκεται στην είσοδο του ξενοδοχείου με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα και άλλες περιοχές. Ταξί είναι διαθέσιμα μπροστά από το ξενοδοχείο κι όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο μπορούν να σταθμεύσουν στο εσωτερικό φυλασσόμενο parking. Επιπλέον, ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων για τα λιμάνια Λαυρίου και Ραφήνας και για το Σούνιο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 λεπτών από το ξενοδοχείο.
 • Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος 30-45 λεπτά με ταξί Κόστος 40€ περίπου
  Με αυτοκίνητο: Από την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα στρίβετε δεξιά στην Περιφερειακή Υμηττού. Στην έξοδο Κατεχάκη στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Λ. Μεσογείων και στρίβετε αριστερά για να ακολουθήσετε στη συνέχεια την Λ. Αλεξάνδρας. Στο τέλος της Λ. Αλεξάνδρας στην αριστερή πλευρά, απέναντι από το πάρκο βρίσκεται το ξενοδοχείο.
  Με τρένο: Γραμμή 3 (μπλε) Αεροδρόμιο-Δουκίσσης Πλακεντίας-Μοναστηράκι. Στο Μοναστηράκι παίρνετε τη γραμμή 1 (πράσινη) με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Στο σταθμό Βικτώρια κατεβαίνετε. Ο σταθμός βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το ξενοδοχείο.
 • Από την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα στρίβετε δεξιά στην Περιφερειακή Υμηττού. Στην έξοδο Κατεχάκη στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Λ. Μεσογείων και στρίβετε αριστερά για να ακολουθήσετε στη συνέχεια την Λ. Αλεξάνδρας. Στο τέλος της Λ. Αλεξάνδρας στην αριστερή πλευρά, απέναντι από το πάρκο βρίσκεται το ξενοδοχείο.
 • Λιμάνι Πειραιά 20 λεπτά με τον ηλεκτρικο
 • Με Κτελ Αττικής, κατεβαίνετε στο τέρμα Πεδίο 'Αρεως

Θεσσαλονικη

CAPSIS Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη 546 29
Το Capsis Hotel Thessaloniki βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (κυριολεκτικά στο σημείο 0), 300 m από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, πολύ κοντά στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και σε απόσταση 10΄ με τα πόδια από την Πλατεία Αριστοτέλους. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη ιδανική για όσους αγαπούν το περπάτημα ή το ποδήλατο με πολλά σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Είναι επιπλέον μια πόλη διάσημη για το φαγητό και τα γλυκά της, αλλά και για την μοναδική της νυχτερινή ζωή. Η κομβική θέση του Capsis στη Δυτική είσοδο της πόλης και με την εύκολη πρόσβαση που παρέχει προς όλα τα σημεία ενδιαφέροντος αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν ή να ξανα-ανακαλύψουν τη «Νύμφη του Θερμαϊκού». Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπάρχει Στάση Λεωφορείου με δρομολόγια για διάφορους προορισμούς ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο (Στάση Ζωγράφου).

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

 • Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 17 km
 • Λιμάνι Θεσσαλονίκης 300 m
 • Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO) 4 km
 • Στάση Λεωφορείου 50 m
 • Σιδηροδρομικός Σταθμός 300 m
 • Πιάτσα TAXI 300 m
 • Shopping Mall 500 m
 • Φαρμακείο 50 m

Θεσσαλονικη

ΗΟLIDAY INN Μοναστηρίου 8, Θεσσαλονίκη 546 29
Το Holiday Inn Thessaloniki βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο από κάθε σημείο της πόλης γίνεται εύκολα με λεωφορείο, ταξί ή με τα πόδια.

 • Μπαίνοντας στη δυτική είσοδο της πόλης από την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ακολουθείτε την οδό 26ης Οκτωβρίου, προσπερνάτε το Δικαστικό Μέγαρο και φτάνετε στην Πλατεία Δημοκρατίας. Στο σηματοδότη στρίβετε αριστερά και μπαίνετε στην οδό Μοναστηρίου. (Η οδός Μοναστηρίου είναι η προέκταση της οδού Εγνατία). Πενήντα μέτρα παρακάτω, στο δεξί σας χέρι, στο νούμερο 8 της οδού Μοναστηρίου, βρίσκεται το Holiday Inn Thessaloniki.
 • Το αεροδρόμιο "Μακεδονία" συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις περισσότερες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πόλεις. Απέχει 16 χλμ. από το ξενοδοχείο. Η διαδρομή προς το αεροδρόμιο από το ξενοδοχείο (και αντίστροφα) γίνεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου Α25 - Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και διαρκεί 25 με 30 λεπτά. Για μετάβαση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG) στο ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αστικό λεωφορείο Νο. 78 και να αποβιβαστείτε στην στάση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, η οποία απέχει 300 m από το ξενοδοχείο. Για μετάβαση από το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι το αστικό λεωφορείο Νο 78 και να επιβιβαστείτε στην στάση «Ζωγράφου», η οποία απέχει 100 m από το ξενοδοχείο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι € 2,00 ανά διαδρομή.
 • Ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης συνδέει τη Θεσσαλονίκη με όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, καθώς και με ευρωπαϊκές χώρες. Απέχει μόλις 300 μέτρα από το ξενοδοχείο.
 • Υπεραστικά δρομολόγια συνδέουν όλες τις ελληνικές πόλεις με τη Θεσσαλονίκη.
 • Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνδέει την πόλη με πολλά Ελληνικά νησιά και πόλεις. Απέχει μόλις 1 χλμ. από το ξενοδοχείο.

Θεσσαλονικη

SPACELAB Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη 546 29

 • Μπαίνοντας στη δυτική είσοδο της πόλης από την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ακολουθείτε την οδό 26ης Οκτωβρίου, προσπερνάτε το Δικαστικό Μέγαρο και φτάνετε στην Πλατεία Δημοκρατίας. Στο σηματοδότη στρίβετε αριστερά και μπαίνετε στην οδό Μοναστηρίου. (Η οδός Μοναστηρίου είναι η προέκταση της οδού Εγνατία). Πενήντα μέτρα παρακάτω, στο δεξί σας χέρι, στο νούμερο 18 της οδού Μοναστηρίου, βρίσκεται το Spacelab Thessaloniki.
 • Το αεροδρόμιο "Μακεδονία" συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις περισσότερες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πόλεις. Απέχει 16 χλμ. από το ξενοδοχείο. Η διαδρομή προς το αεροδρόμιο από το ξενοδοχείο (και αντίστροφα) γίνεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου Α25 - Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και διαρκεί 25 με 30 λεπτά. Για μετάβαση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG) στο Spacelab Thessaloniki μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αστικό λεωφορείο Νο. 78 και να αποβιβαστείτε στην στάση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, η οποία απέχει 300 m από το ξενοδοχείο. Για μετάβαση από το Spacelab Thessaloniki στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι το αστικό λεωφορείο Νο 78 και να επιβιβαστείτε στην στάση «Ζωγράφου», η οποία απέχει 100 m από το ξενοδοχείο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι € 2,00 ανά διαδρομή.
 • Ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης συνδέει τη Θεσσαλονίκη με όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, καθώς και με ευρωπαϊκές χώρες. Απέχει μόλις 300 μέτρα από το ξενοδοχείο.
 • Υπεραστικά δρομολόγια συνδέουν όλες τις ελληνικές πόλεις με τη Θεσσαλονίκη.
 • Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνδέει την πόλη με πολλά Ελληνικά νησιά και πόλεις. Απέχει μόλις 1 χλμ. από το ξενοδοχείο.